Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A szülői közösség aktiválásának és motiválásának lehetőségei

Bruttó

2.540 Ft

Kategória:

Leírás

Az óvónők az óvodai gyerekcsoporttal egy szülői csoportot is kapnak, amely akár a legkülönbözőbb emberekből áll. Valamilyen szinten mégis közösséggé kell válniuk, hiszen időről időre találkozni fognak. Természetesen nem arról van szó, hogy mindenáron barátokká kell válniuk, de a közösségnek épp elég összetartó erő a tény, hogy gyermekeik csoporttársak, és közös céljuk az ő jóllétük, sikerük előmozdítása és az együttműködés az óvónőkkel.


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Terjedelem: 20 oldal


A módszertani segédanyag elsőként az Óvónők kincsestárában jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet