Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Gilicze Zoltán

Gilicze Zoltán óvodapedagógus, tanító.

Óvodapedagógus, tanító.

Óvodapedagógus, tanító, neveléstudományi bölcsész, a pedagógia elkötelezettje.

 

1994 óta dolgozik a XII. kerületben pedagógusként, szaktanácsadóként. 2011 óta a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Oktatási és Közművelődési Irodájának vezetője. Ennek köszönhetően 22 év aktív, gyakorlati tapasztalat a XII. kerületben, átfogó mély ismeretek az intézményi nevelés és a neveléstudomány területén. Az országos Kompetencia Alapú Óvodai Programcsomag egyik kidolgozója, szerzője, mentortréner.

 

Szakértői tevékenység ellátása rádióban, televízióban, országos konferenciákon az óvodás és az iskoláskorú gyermekeket, valamint családokat érintő kérdésekben,  az oktatási helyzetkép felvázolásában. Korábban a Magyar Nevelők és Tanárok Egyesületének elnökségi tagja, az MPT Napközis Szakosztályának elnöke. A Kodolányi János Főiskolán az akkreditált napközis program szervezője, előadója, vizsgáztatója.

 

A RAABE Kiadó országos konferenciájának felkért előadója. Az Oktatás a Hegyvidéken, valamint a Gyermeknevelés a Hegyvidéken címmel a 12. kerület nevelését – oktatását összefoglaló könyv alkotója, felelős szerkesztője.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet