Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Várják a nevezéseket a 23. Országos Diákfilmszemlére

Várják a nevezéseket a 23. Országos Diákfilmszemlére, amelyre három kategóriában augusztus 1-ig lehet nevezni.

 

A Polifilm Műhely Közhasznú Alapítvány, az Aranytíz Kultúrház és a Ház a Réten Közhasznú Kulturális Egyesület 23. alkalommal rendezi meg filmmel és videóval foglalkozó ifjú alkotók részére az Országos Diákfilmszemlét – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott keddi közleményében.

 

Mint írják, az idei évben három kategóriában fogadnak el nevezéseket: általános iskolások, középiskolások és fiatal filmesek jelentkezését várják.

 

A jelentkezők 20 percnél rövidebb alkotásai előzsűrizés nélkül kerülnek be a szemle programjába. A nevezés díjtalan. A 20 percnél hosszabb filmek előzsűrizésen esnek át.

 

Az előzsűri javaslatára azokat a 20 percnél hosszabb filmeket, amelyek nem kerültek be a versenyprogramba, információs blokkban vetítik a szemle ideje alatt.

 

A vetítések után naponta a szakmai zsűri vezetésével nyilvános konzultációt tartanak az alkotók és az érdeklődők számára. Az arra érdemes alkotásokat zsűri díjazza.

 

A nevezések és a 20 percnél hosszabb versenyfilmek leadási határideje augusztus 1-je, a többi nevezett versenyfilm leadási határideje augusztus 22.

 

További információ a http://diakfilmszemle.polifilm.hu/ oldalon található.

 

Írta: MTI

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet