Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Új feladatokat is hoz az új tanév

Az új tanév új, nagy feladatokat ró az iskolaigazgatókra, valamint a tankerületi igazgatókra is – jelentette ki a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) elnöke az intézmény Egerben tartott regionális szakmai tanévnyitóját megelőző sajtótájékoztatón.

 

Marekné Pintér Aranka elmondta: “az első klikes tanév” elé szervezett egri szakmai fórumra Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye állami, a Klik fenntartásában működő oktatási-nevelési intézményeinek vezetői kaptak meghívást.
A szakmai tanácskozást összekötötték egy olyan előadással is, amely segít az igazgatóknak a vezetői szerep értelmezésében, abban, hogy szakmai vezetőként és a közösség részeként értékeket őrző és értékeket adó munka irányítói legyenek – tette hozzá a Klik elnöke.
Marekné Pintér Aranka kérdésre válaszolva rámutatott: az intézményvezetőknek nagyfokú szervezőkészségre van szükségük. Emlékeztetett arra, hogy indul egyebek mellett a hit- és erkölcstanoktatás, és az új pedagógusfoglalkoztatás új munkarendjének megszervezése is komoly feladatot jelent.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet