Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Tanulási és magatartási zavarok felismerése, kezelése serdülő korban

Jelentkezés
Helyszín Budapest
Időpont Igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus-továbbképzés

A képzés ideje alatt a résztvevők az interaktivitás lehetőségét biztosító előadások és a csoportmunkában elvégzendő feladatok során olyan korszerű, átfogó, elméleti és gyakorlati ismereteket kapnak, amelyek kompetenssé válnak a 10-18 éves tanulók körében leggyakrabban előforduló tanulási és magatartási nehézségek felismerésére, kezelésére.
A résztvevők képessé válnak a tanult magatartási és tanulási nehézségekkel/zavarokkal kapcsolatos fogalmak értelmezésére, megtanulják értelmezni és használni a tanulókról készült szakértői véleményeket. Kiemelt cél, hogy a tanfolyamon sikeresen végzettek – magatartási probléma esetén – felismerjék az olyan állapotokat, amelyek kezeléséhez sürgős, egészségügyi beavatkozás szükséges. Meggyőződésünk, hogy akkor válhat hatékonnyá a pedagógusokat nap, mint nap megterhelő magatartási és a tanulási problémák kezelése, ha a résztvevők a meglévő ismereteik fejlesztésén kívül, újszerű szemléletmód birtokába is jutnak.

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet