Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

A szövegértés és szövegalkotás készségének és képességének fejlesztése a fenntarthatóság jegyében „össztantárgyi feladat”

Érdeklődöm
Helyszín igény szerint
Időpont igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus továbbképzés

Életünk szinte minden területét, az iskolában tanított tantárgyak szinte mindegyikét áthatja a mindennapi nevelő-oktató munkában a különböző típusú szövegek, szemelvényanyagok, jelek és jelképek megértésének folyamata. Ám mégis az a tapasztalat, hogy az ez irányú készség- és képességfejlesztés szinte minden esetben csupán a magyar nyelvet és irodalmat tanító pedagógus feladata az intézményekben, pedig minden területen szükséges a magas színvonalú használata és folyamatos fejlesztése. E továbbképzés célja, hogy bármely tantárgyat tanító pedagógus megismerkedhessen a szövegtípusokkal, feladatformákkal, fenntarthatósági többlettartalmakkal, s a képzés végére maga is képes legyen egy ilyen jellegű eszköz megalkotására. Olyan szakmai kompetenciákra tehet szert, melyek segítségével képes lesz a tanulók mindennapi szövegértésének, szövegalkotásának fejlesztésére.

Érdeklődés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet