Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

Beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel, sajátos nevelési igénnyel küzdő, és hátrányos helyzetű tanulókkal való foglalkozás módszertana

Jelentkezés
Helyszín Igény szerint
Időpont Igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus továbbképzés

Napjainkban mind a közoktatási, mind a köznevelési intézményekben egyre több a különleges bánásmódot, fokozott, kiemelt figyelmet igénylő gyermek. A kollégák a mindennapi munka során gyakran kerülnek olyan helyzetbe, amikor tanácstalanná válnak, nem találják meg a közös hangot a gyermekekkel. Gyakran teszik fel a kérdést: mit tegyenek, kihez forduljanak.
Már többször megfogalmazódott az igény arra, hogy szükségessé vált az ismeretek kibővítése a módszereik megújítása, kibővítése. Jelen képzés ezt a célt szolgálja. Olyan használható ismeretekhez tudnak jutni a képzés által, melyek segítik őket a napi munkájukban, a korszerű elméleti ismeretek mellett gyakorlati módszerekkel ismerkedhetnek meg, olyanokkal, melyeket saját maguk alkalmazhatnak munkájuk során.
A képzés kitér a beilleszkedési, tanulási, magatartási (BTM/BTMN) nehézséggel küzdő gyermekekre, a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekekre, fiatalokra, valamint a hátrányos helyzetűekre (HH) is.
Nagy hangsúlyt fektet a képzés a mindennapi élethelyzetek során tapasztalható problémákra, esetelemzéseken keresztül ismerteti meg a résztvevőket a nevezett populációval.
A képzés módszerspecifikus szemléletét hangsúlyozza, hogy a nevezett problémakörökhöz sokrétű módszerrel ismerteti meg a résztvevőket.
Kitér olyan területekre is, melyek még viszonylag újak a pedagógiában (élménypedagógia), de a képzés során megismert gyakorlatok jól használhatóak speciális képzettség nélkül is.

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet