Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Zenei játékok a 3-9 évesek élményalapú, komplex, kreatív fejlesztésének szolgálatában

Jelentkezés
Helyszín Budapest
Időpont 2020. február 26., március 05. + távoktatási modul
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus-továbbképzés

A Zenei játékok a 3-9 évesek élményalapú, komplex, kreatív fejlesztésének szolgálatában c. blended típusú, 30 órás továbbképzés óvodáskorú vagy kisiskolás korú gyerekek nevelésével, tanításával, fejlesztésével foglalkozó pedagógusok, továbbá felsőfokú végzettséggel rendelkező bármely, a nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatott szakemberek számára szeretne két jelenléti és egy távoktatási napon áttekintést adni az ének-zene, dalos játék módszertanának alakulásáról, a korunk kihívásaira választ adó zenei nevelés jelentőségéről, lehetőségeiről.
A kurzus célja, hogy a résztvevők attitűdjéhez, igényeihez, belépő tudásához alkalmazkodva, interaktív, saját élményű tevékenységeken keresztül szemléltesse a zene elemeivel történő játéklehetőségeket, azok egyéb tevékenységekbe/tantárgyakba történő integrálhatóságát. A képzés célja, hogy a résztvevőket támogassa abban, hogy önállóan, korszerűen tervezzék tevékenységüket, fejlődjenek reflektív képességeik, elköteleződjenek a komplex tanulásszervezés mellett, kreatívan, új, korszerű módszerekből merítve frissítsék pedagógiai koncepciójukat.
A továbbképzés tartalmi pontjai: * Zenei játékok a pedagógia szolgálatában * A Mindenben zene program alapvetései, pedagógiai koncepciója * A pedagógiai tudatosság célzott fejlesztése * Pedagógusi kompetenciafejlesztés támogatott felidézéssel.

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet