Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

Élményszerű módszerek a kisgyermekek mozgásfejlesztéséhez

Jelentkezés
Helyszín Minimanó Bölcsőde, 1133 Budapest, Visegrádi köz 1.
Időpont 2019. november 08., 15., 22. (9.00-16.30)
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Minősített szociális továbbképzés - 30 kreditpont

Csoportos árkedvezmény, már 2 főtől: 39.900 Ft / fő

 

A tanfolyamon olyan komplex mozgásfejlesztő gyakorlatsor birtokába jutnak a résztvevők, amely segítségével – játékba ágyazva – segíthetik, fejleszthetik a kisgyermekek sokféle képességét.

 

A kisgyermekekkel foglalkozó szakemberek gyakran félelemből, esetleg e területen való képzetlenségük révén nem mernek a gyermekek mindennapjaiba kreatív, komplex, mozgásos elemeket építeni.

 

Célunk érzékennyé tenni a résztvevőket a kisgyermekek fejleszthetőségének lehetőségére, valamint bátorságot, magabiztosságot, szakmaiságot és sokszínű gyakorlatanyagot adni „kezükbe”.

 

Trainer:

Kisgécziné Katona Borbála

 

A továbbképzési program fő pontjai:
babatorna

  • Általános mozgásformák (alapozás)
  • A csecsemők mozgásfejlődése, mozgásfejlődési gátak, akadályok
  • Csecsemők és kisgyermekek általános mozgásfejlesztési lehetőségei otthon, bölcsőben
  • Mozgásterápiák fajtái – merre induljunk, mit javasoljuk a szülőket?
  • Mozgásfejlesztő eszközök, játékok, módszerek a bölcsődékben és otthon
  • Balesetek megelőzése

 

Célcsoport:

bölcsőde, családi napközi, családsegítés, gyermekjóléti szolgálat, házi gyermekfelügyelet, helyettes szülő, gyermekek átmeneti otthona, családok átmeneti otthona, nevelőszülői hálózat, területi gyermekvédelmi szolgálat

 

Köszönjük minden pedagógusnak, óvodapedagógusnak és intézményvezetőnek, hogy folyamatosan megtisztelnek bennünket bizalmukkal és a Raabe Akadémia képzéseit választják ha akkreditált pedagógus továbbképzésről van szó. Az ügyfeleink véleménye fontos számunkra, ezért kérjük ki véleményüket minden képzés után.

Az eddig kitöltött adatlapok alapján résztvevőink 88%-a (150 fő) 97%-nál magasabb arányban volt elégedett rendezvényeinkkel.

Köszönjük szépen a sok pozitív véleményt, továbbra is dolgozunk azon, hogy a Raabe Akadémia egyet jelentsen a megbízhatósággal, minőséggel és elégedettséggel.

Elégedettségmérőink eredményét ITT tekintheti meg!

 

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet