Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Mit tehetnénk érted? A befogadó (inkluzív) nevelés a gyermekekért

Érdeklődöm
Helyszín igény szerint
Időpont igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus-továbbképzés

E tanfolyam megszervezésével segítséget szeretnénk nyújtani a köznevelésben dolgozó pedagógusok befogadó nevelést megvalósító munkájához. Szeretnénk megismertetni őket a legújabb kutatási eredményekkel, módszertani, diagnosztikai, gyakorlati példákkal. Az elméleti ismeretek mellett esetmegoldásokat kínálunk ahhoz, hogy gyakorlati munkájukat még eredményesebben végezhessék. Tesszük ezt azért, mert hisszük és valljuk, hogy a gyermek élettörténete-, családi környezete ismeretében a fejlesztés – a felzárkóztatás, – a korrekció, – a kompenzáció- és a tehetséggondozás megteremtésével a nevelői munka eredményesebb lehet. Olyan hatékony nevelői befolyásolási utakat szeretnénk feltárni, ami támaszt nyújt a gyermek fejlődési sajátosságaihoz és biztosítja az aktuálisan fejlődő pszichikus funkciók kibontakoztatását.

Érdeklődés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet