Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Másképpen fejlődő gyermekek óvodai nevelése: az óvodás gyermekek körében előforduló pszichés zavarok felismerése és korrekciója. Figyelemzavar és hiperaktivitás kezelése, az együttnevelés lehetőségei.

Érdeklődöm
Helyszín igény szerint
Időpont igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus-továbbképzés

MAS-maskeppen-fejlodo

Jelenleg hazánkban egyedülállóan alacsony a gyermeklétszám, s emellett a különféle problémákkal küzdő gyermekek aránya növekedést mutat.

 

A különleges bánásmódot igénylők közül az óvodákban viselkedészavaros gyermekekkel találkozunk a legmagasabb létszámban, és az óvónők visszajelzései szerint ők azok, akik a legnagyobb kihívást jelentik a pedagógusok számára. A viselkedés szabályozásának zavara általában megnehezíti a társakhoz való alkalmazkodást, a felnőttekkel való együttműködést, a felnőtt figyelmén való osztozkodás elfogadását, illetve gondot okozhat bármilyen csoporthelyzetben, közös játék és kiváltképp feladatmegoldás során.

 

Egy 25-30 fős csoportban gyakran 2-3 eltérő viselkedésű gyermeket is találunk. Az óvónőtől nagy teljesítményt követel meg az egymástól nagyon különböző viselkedésű, s ily módon nagyon eltérő nevelési igényű gyerekek megfelelő foglalkoztatása. Speciális tudásanyagra, készségekre és kompetenciákra van szüksége ahhoz, hogy elősegítse minden neveltje szocializációját.

Érdeklődés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet