Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Olvasási és szövegértési problémák megoldása hatékony, képességfejlesztő módszerekkel

Jelentkezés
Helyszín Budapest
Időpont Igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus-továbbképzés

Az anyanyelvi nevelés az iskola egyik legfontosabb feladata, hiszen az anyanyelvi kompetencia olyan eszköz mely nélkül ma már elképzelhetetlen a társadalmi érintkezés, az egyének közti kommunikáció, valamint a különböző tudományterületek megismerése, új ismeretek szerzése.

 

A program gyakorlati példákon keresztül bemutatja az anyanyelvi nevelés sokrétűségét és fejlesztési lehetőségeit a különböző tantárgyakon belül, hiszen az elsődleges cél az árnyalt és sokoldalú anyanyelv kompetenciává fejlesztése.

 

A program fő célja, hogy felkészítse a pedagógusokat a szövegértés-szövegalkotás témakörében a tevékenykedtető, képességfejlesztő oktatás tervezésével, tanulásirányításával, felzárkóztatásával kapcsolatos feladatokra.

 

A továbbképzés során a résztvevők megismerkednek a szövegértés-szövegalkotás elméleti, pedagógiai, pszichológiai, szakmai, módszertani hátterével és gyakorlati alkalmazásával. A továbbképzés egyes tematikai egységei megismertetik a résztevőkkel az interaktív-reflektív szövegértést-szövegalkotást segítő technikákat, a szövegszervezők szerepét a szövegértési feladatokban, megismerik az életkorra jellemző kritikus, problémamegoldó és a fogalmi gondolkodásra nevelés eszközeit a szövegértés-szövegalkotás által.

 

Tréner: Dr. Boronkai Dóra

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet