Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

Minden jó forrása a játék – A játék, mint a kompetenciafejlesztés eszköze a német idegennyelv-oktatásban

Jelentkezés
Helyszín Budapest
Időpont 2019. december 05., 06., 07.
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus továbbképzés

A programban résztvevő pedagógusok a „learning by doing” elvet követve, elsősorban műhelymunkák során gyakorlatorientáltan olyan a nyelvórákon használható játékos tevékenységeket ismernek meg és próbálnak ki, melyek hozzájárulnak az általános iskolás tanulók idegen nyelvi és szociális kompetenciájának a fejlesztéséhez. A képzés során a résztvevők az interaktív előadásokon keresztül megismerik azokat a szempontokat, melyeket a tervezésnél, a kivitelezésnél és az értékelésnél figyelembe kell venniük, ha a nyelvórán a céloknak és a tanulók életkori és nyelvi sajátosságainak megfelelően, eredményesen és tudatosan szeretnének játékos tevékenységeket alkalmazni.
A résztvevők a témával kapcsolatos célnyelvi szakirodalmi szemelvények segítségével bővítik szaktárgyi tudásukat, és továbbfejlesztik szakszókincsüket, idegen nyelvi kompetenciájukat, pedagógiai kommunikációjukat. A program végén személyes tapasztalatot szereznek az e-portfólióról, mint alternatív értékelési módszerről.

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet