Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

Az IKT eszközök alkalmazása az idegen nyelvi oktatásban

Jelentkezés
Helyszín Budapest
Időpont 2019. március 07., 08., 09.
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus továbbképzés

Az IKT eszközök egyre jelentősebb térhódításának köszönhetően elengedhetetlenül fontos az informatika és a digitális eszközök alkalmazásának megismertetése a pedagógusokkal. A tanfolyamon résztvevők a 30 óra folyamán megismerik az IKT (információs és kommunikációs technológia) fogalmát, területeit.

 

Képesek lesznek az IKT-s eszközök használatára, így például animációkkal, videókkal, ábrákkal tudják majd változatossá, színesebbé tenni tanóráikat. Olyan kreatív anyagokat, feladatokat tudnak elkészíteni, ami a tanulókat is motiváltabbá és érdeklődőbbé teszi. A hagyományos eszközökkel és óratervekkel szemben a digitális programok és eszközök új teret nyitnak a tanórákon.

 

A résztvevők a lehetőségek megismerése során a gyakorlatban is kipróbálják az eszközöket, programokat, mivel így érhető el, hogy magabiztosan tudják majd használni az IKT-s eszközöket a tanórákon is.

 

 

Tréner:

Pulai Ildikó – Felnőttképzési szakértő, tanulmányi vezető.

Pulai Ildikó felnőttképzési szakértő, tanulmányi vezető.

Nyelvtanári diplomám megszerzését követően nyelviskolát alapítottam Budapesten, ahol tevékenységem középpontjában a kommunikatív oktatás kialakítása és fejlesztése volt. Számos módszertani elképzelésemet, ötletemet valósítottam meg a nyelviskola keretein belül, képezve erre kollégáimat is.

 

2001-ben közgazdász diplomát szereztem, diplomamunkámat az Európai Unió nyelvpolitikájáról írtam.

 

A nyelvvizsgáztatói képzések elvégzését követően aktívan részt vettem nyelvvizsgák szervezésében, nyelvvizsgáztatásban majd 2015-től NYAK szakértőként a vizsgák ellenőrzésében is.

 

A 2013 szept.1-től megváltozott felnőttképzési törvény számos változást hozott a felnőttképzési intézmények életében. Szerettem volna figyelemmel kísérni a változásokat, ezért 2014-től felnőttképzési és programszakértőként is dolgozom. Számos programkövetelményt és képzési programot írtam, valamint előminősítettem ez utóbbit.

 

Fontosnak tartom a rendszeres képzéseket, a módszertani fejlődést és a motiváció fenntartását a tanulási folyamatban.

 

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet