Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Az IKT eszközök alkalmazása az idegen nyelvi oktatásban

Jelentkezés
Helyszín Budapest
Időpont Igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus-továbbképzés

Az IKT eszközök egyre jelentősebb térhódításának köszönhetően elengedhetetlenül fontos az informatika és a digitális eszközök alkalmazásának megismertetése a pedagógusokkal. A tanfolyamon résztvevők a 30 óra folyamán megismerik az IKT (információs és kommunikációs technológia) fogalmát, területeit.

 

Képesek lesznek az IKT-s eszközök használatára, így például animációkkal, videókkal, ábrákkal tudják majd változatossá, színesebbé tenni tanóráikat. Olyan kreatív anyagokat, feladatokat tudnak elkészíteni, ami a tanulókat is motiváltabbá és érdeklődőbbé teszi. A hagyományos eszközökkel és óratervekkel szemben a digitális programok és eszközök új teret nyitnak a tanórákon. A résztvevők a lehetőségek megismerése során a gyakorlatban is kipróbálják az eszközöket, programokat, mivel így érhető el, hogy magabiztosan tudják majd használni az IKT-s eszközöket a tanórákon is.

Tréner: Pulai Ildikó

Pulai Ildikó felnőttképzési szakértő, tanulmányi vezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet