Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

Az IKT eszközök alkalmazása az idegen nyelvi oktatásban

Jelentkezés
Helyszín Budapest
Időpont Igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus továbbképzés

Az IKT eszközök egyre jelentősebb térhódításának köszönhetően elengedhetetlenül fontos az informatika és a digitális eszközök alkalmazásának megismertetése a pedagógusokkal. A tanfolyamon résztvevők a 30 óra folyamán megismerik az IKT (információs és kommunikációs technológia) fogalmát, területeit.

 

Képesek lesznek az IKT-s eszközök használatára, így például animációkkal, videókkal, ábrákkal tudják majd változatossá, színesebbé tenni tanóráikat. Olyan kreatív anyagokat, feladatokat tudnak elkészíteni, ami a tanulókat is motiváltabbá és érdeklődőbbé teszi. A hagyományos eszközökkel és óratervekkel szemben a digitális programok és eszközök új teret nyitnak a tanórákon. A résztvevők a lehetőségek megismerése során a gyakorlatban is kipróbálják az eszközöket, programokat, mivel így érhető el, hogy magabiztosan tudják majd használni az IKT-s eszközöket a tanórákon is.

Tréner: Pulai Ildikó

Pulai Ildikó felnőttképzési szakértő, tanulmányi vezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelentkezés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

*: Kötelező a kitöltés!
**: Tanúsítványhoz kötelező a kitöltés!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet