Termék Kategóriák
0 termék - Ft

INTERAKTÍV ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK HASZNÁLATA A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS TÁRGYAK TANÍTÁSÁBAN

Érdeklődöm
Helyszín igény szerint
Időpont igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus-továbbképzés

Az iskolai infrastruktúra fejlődése, a modern interaktív eszközök megjelenése, valamint a web 2.0 szolgáltatások elterjedése és a felnövekvő Y és Z generáció IKT környezete új elvárásokat támaszt a XXI. század tanárai elé. Az új lehetőségek használata nagyon eltérő lehet a különböző tárgyak oktatásánál.

 

Ez a tanfolyam a természettudományos tárgyakhoz kapcsolódó lehetőségek, módszerek és tananyagok megismerését teszi lehetővé.
Az első részben a résztvevők megismerik a tantermi interaktív eszközöket, alapvető szolgáltatásait, és a tanórai felhasználás lehetőségeit. A második egység a hatékony prezentációk készítéséről, valamint a tananyagmegosztás lehetőségeiről, módszereiről és az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolásáról szól. A harmadik részben a természettudományos tárgyakhoz (fizika, biológia, kémia, földrajz) és a matematikához kapcsolódó online és offline felhasználható tananyagokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők.

Érdeklődés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet