Termék Kategóriák
0 termék - Ft

IKSZ pedagógusoknak – avagy módszertani felkészítés iskolai közösségi szolgálati projektek megvalósítására

Érdeklődöm
Helyszín igény szerint
Időpont igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus-továbbképzés

Az önkéntesség az EU egyik alapelve, hozzájárul a demokrácia fejlődéséhez, mindemellett az önkéntes tevékenységek fejlesztik a szociális készségeket, segítik a társadalmi szolidaritást, sokoldalú tapasztalatot nyújtanak. Az önkéntességből nem csupán az érintett közösség, hanem az önkéntes is profitálhat. Ezzel összecseng közoktatás hazai szabályozása is: A közösségi szolgálati tevékenység megjelenik a nemzeti köznevelésről szóló törvényben és több ponton a Nemzeti Alaptantervben is.
A továbbképzés segítséget nyújt ahhoz, hogy a résztvevők képessé váljanak az iskolai közösségi szolgálatban résztvevőkkel való munkára. Megismerik az önkéntesekkel, az iskolai közösségi szolgálatot teljesítőkkel való munka jogi, szakmai rendszerét.

Érdeklődés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet