Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

IKSZ pedagógusoknak – avagy módszertani felkészítés iskolai közösségi szolgálati projektek megvalósítására

Érdeklődöm
Helyszín igény szerint
Időpont igény szerint
Részvételi díj 55000 Ft
Képzés típusa Akkreditált pedagógus továbbképzés

Az önkéntesség az EU egyik alapelve, hozzájárul a demokrácia fejlődéséhez, mindemellett az önkéntes tevékenységek fejlesztik a szociális készségeket, segítik a társadalmi szolidaritást, sokoldalú tapasztalatot nyújtanak. Az önkéntességből nem csupán az érintett közösség, hanem az önkéntes is profitálhat. Ezzel összecseng közoktatás hazai szabályozása is: A közösségi szolgálati tevékenység megjelenik a nemzeti köznevelésről szóló törvényben és több ponton a Nemzeti Alaptantervben is.
A továbbképzés segítséget nyújt ahhoz, hogy a résztvevők képessé váljanak az iskolai közösségi szolgálatban résztvevőkkel való munkára. Megismerik az önkéntesekkel, az iskolai közösségi szolgálatot teljesítőkkel való munka jogi, szakmai rendszerét.

Érdeklődés

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket*

Hozzájárulok, a személyes adataim kezeléséhez, elfogadom és egyetértek az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban leírtakkal.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet