Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
Változások a társadalombiztosítási ellátás

Változások a társadalombiztosítási ellátás

Bruttó

4.445 Ft

jogszabályi előírásaiban 2013. 07. 06-tól 2015-márciusig

Termékleírás

A társadalombiztosítási ellátásokat a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetéről szóló 1997. évi LXXX. törvény szabályozza. A jogszabályokat nem egyszerű követni, hiszen évente többször is módosultak az előírások.

 

·       Mit jelentenek az új elnevezések, rövidítések, fogalmak?

·        Hogyan kell kiszámítani a táppénzt?

·        Mi a terhességi-gyermekágyi segély és a gyermekgondozási díj
kétféle kiszámítási módja?

 

Változások


a társadalombiztosítási ellátás jogszabályi előírásaiban
című e-bookunkban összefoglaljuk a 2013. 07. 06-tól 2015 márciusáig bekövetkezett módosításokat, melyben többek között választ kaphatnak a fenti kérdésekre is. Írásunkat gyakorlati számítási példák teszik érthetőbbé.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 14 oldal
A módszertani segédanyag elsőként a Munkaügy a közoktatásban kézikönyvben jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

 

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet