Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Választási beszédek polgármestereknek

Bruttó

7.500 Ft

CSOMAGBAN OLCSÓBB! 4 kampánybeszéd a önkormányzati választásokra.

Leírás

Mit tartalmaz a csomag?
4 konkrét választási beszédet, melyeket az önkormányzati választások kampányidőszakában adhat elő a település polgárainak. A csomag az alábbi e-bookokból áll:


1. Kampánybeszéd nyilvános fórumon

Nyilvános kampányrendezvényre írott beszédét indítsa néhány személyes gondolattal, utalással! Fejezze ki, hogy milyen fontos Önnek a település! Beszéde végén kérje meg a jelenlevőket, hogy szavazzanak Önre! Utaljon rá, hogy ez nem Ön miatt fontos, hanem ez a település érdeke is.
10 perces mintabeszéd retorikai tippekkel és idézetekkel.

Formátum: E-book (elektronikus Word-dokumentum szerkeszthető formában)
Méret: A/4
Oldalszám: 5 oldal

 

2. Az elmúlt öt év értékelése

Mint minden nyilvános beszédre, a kampánybeszédre is igaz, hogy az egyedi körülmények jelentősen befolyásolják annak formáját, felépítését, súlypontjait. Mutassa be tárgyilagosan azokat az eredményeket, amelyeket polgármestersége alatt elért a település! Mondja el, mennyiben szolgálták a megtett intézkedések a közösség javát! Beszéljen a jövőre szóló tervekről is, és fejtse ki, miért tartja ezeket fontosnak!
20 perces mintabeszéd retorikai tippekkel és idézetekkel.

Formátum: E-book (elektronikus Word-dokumentum szerkeszthető formában)
Méret: A/4
Oldalszám: 5 oldal

 

3. Kampánybeszéd családoknak

„Ha egy város mindent megtesz polgáraiért, a családokért, az idősekért, akkor jó úton halad.” – ez legyen a családoknak szóló beszéd szlogenje. Ismertesse az elmúlt öt év családokat és nyugdíjasokat érintő fejlesztéseit! Foglalja össze, mit ad a város ezeknek a társadalmi csoportoknak. Röviden utaljon a következő öt év terveire! Mondja el a hallgatóságnak, mire számíthatnak, ha Ön nyeri a választást!
12-13 perces mintabeszéd retorikai tippekkel és idézetekkel.

Formátum: E-book (elektronikus Word-dokumentum szerkeszthető formában)
Méret: A/4
Oldalszám: 6 oldal

 

4. Látogatás a nyugdíjasklubban

Idősek előtt szólni mindig hálás, de egyben nehéz feladat is. Hangsúlyozza az idősek tapasztalatainak és bölcsességének hasznát, beszéljen arról, milyen fontosak ezek az Ön számára a munkájában!
15 perces mintabeszéd retorikai tippekkel és idézetekkel.

Formátum: E-book (elektronikus Word-dokumentum szerkeszthető formában)
Méret: A/4
Oldalszám: 6 oldal

 

 


A mintabeszédek elsőként a Beszédek könyve polgármestereknek című kiadványunkban jelent meg, és most külön, e-bookként is megrendelhetőek.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet