Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
valaszt_ebook

Választási beszédek polgármestereknek

Bruttó

7.500 Ft

CSOMAGBAN OLCSÓBB! 4 kampánybeszéd a 2014-es önkormányzati választásokra.

Termékleírás

Mit tartalmaz a csomag?
4 konkrét választási beszédet, melyeket a 2014-es önkormányzati választások kampányidőszakában adhat elő a település polgárainak. A csomag az alábbi e-bookokból áll:


1. A kampányprogram bemutatása a települési fórumon

Beszédünk mintát ad arra, hogyan bemutathatja be tárgyilagosan azokat az eredményeket, amelyeket polgármestersége alatt elért a település. Mondja el, mennyiben szolgálták a megtett intézkedések a közösség javát! Beszéljen a jövőre szóló tervekről is, és fejtse ki, miért tartja ezeket fontosnak!

20 perces mintabeszéd retorikai tippekkel és idézetekkel.

Formátum: E-book (elektronikus Word-dokumentum szerkeszthető formában)
Méret: A/4

Oldalszám: 5 oldal

 


2. Az elmúlt négy év értékelése

Legyen tisztában a saját erősségeivel, és hallgatóságát győzze meg arról, hogy ezek az értékek tesznek igazán jó polgármesterré valakit! Majd mutassa be, hogy Ön bír ezekkel az értékekkel! Beszéljen például arról, hogy a bizalom rendkívül fontos a polgármester személyének kiválasztásakor, majd mutassa be, hogy Ön hogyan szolgált rá erre a bizalomra!

10-15 perces mintabeszéd retorikai tippekkel és idézetekkel.

Formátum: E-book (elektronikus Word-dokumentum szerkeszthető formában)
Méret: A/4

Oldalszám: 4 oldal

3. Az elmúlt időszak értékelése lakossági fórumon

Ez az alkalom egy rendhagyó beszélgetés, ahol a település apraja-nagyja részt vehet. Készüljön három fontos témával, és építse ezek köré a beszédét! Mindenképpen állítson fel magában fontossági sorrendet, és ne akarjon mindenről szólni!

8-10 perces mintabeszéd retorikai tippekkel és idézetekkel.

Formátum: E-book (elektronikus Word-dokumentum szerkeszthető formában)
Méret: A/4

Oldalszám: 5 oldal

4. Látogatás nyugdíjasklubban

Idősek előtt szólni mindig hálás, de egyben nehéz feladat is. Hangsúlyozza az idősek tapasztalatainak és bölcsességének hasznát, beszéljen arról, milyen fontosak ezek az Ön számára a munkájában!

15 perces mintabeszéd retorikai tippekkel és idézetekkel.

 


Formátum: E-book (elektronikus Word-dokumentum szerkeszthető formában)

Méret: A/4

Oldalszám: 6 oldal


A mintabeszédek elsőként a Beszédek könyve polgármestereknek című kiadványunkban jelent meg, és most külön, e-bookként is megrendelhetőek.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet