Termék Kategóriák
1 termék - 8.001 Ft
Kosár megtekintése “Fontos a tematikus terv – kis-, középső és nagycsoport számára” hozzá lett adva a kosaradhoz.
utban-a-csucs-fele-avagy-hogyan-legyunk-mesterpedagogusok

Útban a csúcs felé, avagy hogyan legyünk mesterpedagógusok

Bruttó

8.890 Ft

Termékleírás

E-könyvünk a mesterpedagóguspályázatról, a mesterprogramról, a minősítési eljárásról szól. A szerző fontos és hasznos gondolatokat, információkat oszt meg az olvasóval, hogy az elmúlt három évben szerzett tapasztalatai nyilvánosságra hozásával, a szakirodalom áttanulmányozásával segítsen azoknak a kollégáknak, akik mesterpedagógusok szeretnének lenni. Írását azonban érdemes elolvasniuk a már gyakorló minősítő szakértőknek is, akik esetleg ötleteket és jó gyakorlatot is át tudnak venni a cikkből.


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 48 oldal


Bózsvári József Attila írása elsőként az Ellenőrzés a közoktatásban cserelapos kézikönyv 2018. februári kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet