Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Újdonságok az óvodákra vonatkozó szabályozásban, 2022

Bruttó

6.350 Ft

ÚJDONSÁG!

Leírás

E-bookunkban az óvodákat érintő, a 2022-t megelőző egy év legfontosabb jogszabályi változásait vesszük sorra. A cikk végigolvasásával listázhatjuk, hogy maradt-e még teendőnk, esetleg módosítani kell-e az óvoda valamelyik szabályzatát.

Elöljáróban például: a köznevelési szabályok között abszolút újdonság a zajvédelem, de változtak a tartós gyógykezelésben részesülő gyermekre vonatkozó szabályok is.

Változás továbbá az is, hogy a jövőben újfajta, átfogó ellenőrzés keretében ellenőrizhetik a pedagógusokat, az intézményvezetőket és az iskolákat. A rendszer újdonsága az, hogy átfogóan vizsgálja majd a nevelési-oktatási intézményeket.

 

Szerző: Dr. Sárközi Gabriella

Tartalom:

1. Zajvédelem

2. Az egységes óvoda-bölcsőde megszűnése

3. Tartós gyógykezelésben részesülő gyermek

4. Felvétel

5. A komplex ellenőrzés

6. Új jegyzék a kötelező (minimális) helyiségeiről és egészség- és munkavédelmi eszközökről

7. SNI

8. Közzététel

9. Tanügyi dokumentumok

10. Esélyegyenlőség

11. Kiegészítő nemzetiségi óvoda

12. Egészségfejlesztés

13. Munkajog

14. A hatodik intézkedési terv a covid megfékezésére

15. EMMI-határozatok

16. Teendők összefoglalása

 

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 22 oldal


 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet