Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Tekintély másképp – Nyolc lépés a humánfókuszú vezetéshez

Bruttó

8.495 Ft

Hatékony technikák ahhoz, hogyan váljunk valódi intézményvezetővé

 

Leírás

IntézményVezetés előfizetéses sorozatunk különálló kötetként is megrendelheti mindössze bruttó 7.875 Ft-os áron!

  • Mit kell tennünk ahhoz, hogy munkatársaink valódi vezetőjükként tekintsenek ránk?
  • Hogyan építhetünk tekintélyt anélkül, hogy gyökeresen megváltoztatnánk vezetési stílusunkat?
  • Melyek azok a bárki által megtanulható gyakorlatok, melyek segítenek a konstruktív vezetési stílust fejleszteni?

Szakértőink több év tapasztalattal rendelkeznek a vezetőképzés és a szervezetfejlesztés területén.

 

  • Kiadványunkban most nyolc olyan egyszerű, ám nagyon hatékony technikát mutatnak be, melyek az üzleti világban már bizonyítottak, és sikerrel alkalmazhatók a közoktatási intézményekben is.
  • A kiadvány gyakorlatokat is tartalmaz, melyekkel bárki könnyedén elsajátíthatja a bemutatott módszereket.
  • Kiadványunkban igyekeztünk olyan vezetői megközelítést és eszközöket bemutatni, amelyet éppúgy alkalmazhatunk az üzleti életben, mint a közszférában, és akár – az asszertív kommunikáció, és az aktív odafigyelés eszközeit – otthon, a magánéletünkben is.

A változás mindig egy folyamat, a lényeg, hogy elkezdjünk tudatosabbak lenni vezetőként, és nyitottan fogadjuk a visszajelzéseket, az új vezetői eszközöket. Az új gondolatok, az új viselkedések begyakorlásához, a rutinszerű beépülésükhöz idő kell, és következetes gyakorlás. Ha merünk kísérletezni, akkor már a saját tapasztalatunk erősíthet meg minket abban, hogy a változás, a fejlődés útját járjuk.

 

 

Egy nagyvállalati felsővezetőnek ugyanúgy dilemmát okozhat, hogyan építse fel a tekintélyét, mennyire támaszkodjon a hatalmára, hogyan mutassa meg szakmai és emberi kvalitásait, hogyan fogadtassa el magát vezetőként. Nehézséget okozhat egy olyan változás bejelentése, amely negatívan érinti a munkatársakat, mert nagyon nehéz ezekben a helyzetekben motiválni, pozitív légkört teremteni. Sok vezető érzi úgy, hogy a központi döntéseknek ki van szolgáltatva, és szenved attól, hogy sokkal behatároltabb a mozgástere, mint ahogy azt szeretné. Kihívást jelent a vezetőknek egy kritikai észrevétel visszajelzése egy arra érzékenyebb munkatársnak, vagy a konfliktusok kezelése, és – a megszokottól sokszor annyira eltérő nyelvezetű – asszertív kommunikáció alkalmazása.

 

A szerzők tréneri munkáik során évente akár 500-600 vezetővel is találkoznak a képzéseiken és a coaching folyamatok alkalmával. Ők nem csupán a nagyvállalati életből érkeznek, hanem családi vállalkozásokból, a civil szektorból és a közszférából is. Tapasztalataik szerint a különböző szervezetek működésformája, szervezeti kultúrája nagyon eltérő lehet, de a vezetői kihívások, a szereppel járó dilemmák, a napi munka során kialakuló helyzetek nagyon hasonlóak.

 

Fizessen elő a sorozatra!

 

 

Sorozatunk további kötetei a témában:

 

 

További információk

Szerzők:

Nikitscher Péter – Váradi Szabó Zsuzsa

Kiadás éve:

2021

Oldalszám:

135

Méret:

A/5

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Előttünk az út - Tartalomjegyzék
Előttünk az út - Tartalomjegyzék
Elottunk-az-ut-Tartalomjegyzek.pdf
39.0 KiB
55 Downloads
Details

Lapozzon bele kötetünkbe!

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet