Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Szülőcsoportos beszélgetés, mint a szülői kompetencia erősítésének módszere

Bruttó

2.540 Ft

Segítség a szülői kapcsolattartáshoz

Leírás

A szülőcsoport működtetése egy olyan „önsegítő” program, mely a benne rejlő pozitív erők felhasználásán alapszik, valamint azon, hogy a részt vevő szülők megtapasztalják azt, hogy problémáikkal nincsenek egyedül. Tanácsokat és új, mások által kipróbált és bevált problémamegoldási formákat kaphatnak egymástól, ezenkívül lehetőségük nyílik arra is, hogy másképp lássák gyermeküket, velük szembeni bánásmódjuk változásokon menjen keresztül, az ítéletek helyett a konkrét helyzet és lehetőség határozza meg reakcióikat.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 18 oldal


Szabóné Deák Elvira írása elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve – Kisgyermeknevelők szakmai-módszertani tudástára kötetben jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet