Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
Akció!
scottie-go-edu-elearning-felaron

Scottie Go! Iskolai változat

Bruttó

24.900 Ft 21.900 Ft

Programozás tanítása alsósoknak – Blokkprogramozás: elearning képzés 50% kedvezménnyel bármelyik Scottie Go! termék mellé!

Fedezd fel a kódolás világát!

A Scottie Go! Iskolai változatának segítségével közel száz megodásra váró feladat során ismerkedhetnek meg játékos formában a kódolás világával, alapfogalmaival a játékosok.

Termékleírás

 

Az algoritmusok és programnyelvek ismerete nem kötelező, de a logikus gondolkodás és az ok-okozati összefüggések megértése nélkülözhetetlen alapkészség már gyerekkorban is. Ebben segít vadonatúj játékunk, melyet programozók és pedagógiai szakemberek szoros együttműködésben dolgoztak ki. A fejlesztésbe bevontak óvodás-, valamint iskoláskorú gyerekekkel foglalkozó tanárokat is, munkájuk eredménye pedig egy olyan, logikus gondolkodást fejlesztő, élvezhető társasjáték lett, amely észrevétlenül ismerteti meg a gyerekekkel és tanárokkal, érdeklődőkkel a programozás alapelveit.

 

A Scottie Go! nem más, mint egy társasjáték, egy puzzle és egy applikáció olyan egyedülálló kombinációja, amely garantáltan elvarázsol mindenkit. Innovatív, interaktív, izgalmas:

 

  • A játék minden érzékszervet bevonva vezeti be a gyerekeket a programozás és logikus gondolkodás világába
  • Megmutatja, hogyan lehet összetett problémákat megoldani és csapatban dolgozni
  • A gyermekek felfedezhetik, hogy a technológiát a szórakozáson kívüli célok elérésére is használhatják
  • Fejleszti az analitikus gondolkodásmódot
  • Segíti az algoritmusok megértését

 

A játék történetének főszereplője Scottie, a robot, aki űrhajójával a Földre zuhant, a hajó alkatrészei pedig szétszóródtak. A játékosoknak segíteniük kell Scottie-nak, hogy megjavíthassa hajóját és hazatérhessen. A hiányzó alkatrészeket az Iskolai változatban közel száz feladvány megoldásával lehet összegyűjteni, melyek egyre komolyabb kihívások elé állítják a kódoló játékosokat.

 

Lépj! Fordulj jobbra! Vedd fel! – ilyen és ehhez hasonló egyszerű utasítások megfelelő sorrendben történő végrehajtásával szerezheti meg Scottie a hiányzó alkatrészeket. Az utasításokat a játékosok adják a társasjáték puzzle elemeinek megfelelő összeillesztésével, melyet csak be kell olvasni a mobileszközzel, s ellenőrizni, hogy jó volt-e a kód.

 


Email: scottiego@klett.hu 
Web: scottiego.hu
Facebook: https://www.facebook.com/scottiegomagyarorszag/

 

További információk

Súly 1.3 kg
Méretek 39.7 x 51 x 26.7 cm
© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet