Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
Akció!
scottie-go-basic-elearning-felaron

Scottie Go! Basic – Óvodai változat

Bruttó

24.900 Ft 21.900 Ft

Programozás tanítása alsósoknak – Blokkprogramozás: elearning képzés 50% kedvezménnyel bármelyik Scottie Go! termék mellé!

Fedezd fel a kódolás világát – már 4 éves kortól!

A Scottie Go! egy hibrid játék, ahol a klasszikus társasjáték-formát egy mobileszközzel kombinálva a gyerekek játékos formában sajátíthatják el a programozás, kódolás alapjait. A Basic változat akár már 4 éves kortól játszható, a játékosok három játéktípusban próbálhatják ki magukat és tudásukat.

Termékleírás

 

A Scottie Go! Basic segítségével már a legfiatalabbak is (akár 4 éves kortól) elkezdhetik az ismerkedést a kódolás és az algoritmikus gondolkodás alapjaival.

 

 

A játék alapja a nagy, kihajtható játéktábla és a Kihívás kártyacsomag, amelyek segítségével a gyerekek különböző kihívásokat oldalanak meg, feladatokat készítenek Scottie-nak, míg Ő a Földön keresi űrhajója alkatrészeit. A Basic változattal a gyerekek végigjátszhatják a Scottie Go! Iskolai változatának első 24 feladatát, a Kihívás kártyákkal pedig módosíthatják is azokat, akár teljesen új feladatot, világot létrehozva.

 

A dobozban használt elemek speciálisan a legfiatalabbak (4+) igényei szerint készültek, a Basic változat elemei és tartozékai nagyobbak, a színek élénkebbek, az elemek hangsúlyos része a grafika. A játék során további kompetenciáik is fejlődnek, számítástechnikához, matematikához, szociális készségekhez kapcsolódóan, de az elemek táblán történő mozgatásával, térbeli irányításával motorikus és orientációs készségeik is fejlődnek. Folyamatosan tesztelhetik megszerzett tudásukat, miközben a gyakorlatban oldják meg az egyre nagyobb kihívást jelentő problémákat.


A Scottie Go! Basic változata több órányi játékos tanulást nyújt gyerekeknek és szülőknek/tanároknak, három különböző játéktípussal a gyerekek életkorának és tudásának megfelelő kihívásokkal, feladatokkal.
A játék hoz nem szükséges előzetes programozási tapasztalat, az elejétől játszva bárki megtanulhatja, megértheti az alapokat és végig is tudja játszani azt.

 

A dobozban található Tanári útmutató részletes tájékoztatással és megoldási lehetőségekkel is segít a megoldásban!

További információ és támogatás:

Email: scottiego@klett.hu
Web: scottiego.hu
Facebook: https://www.facebook.com/scottiegomagyarorszag/

 

További információk

Súly 1.3 kg
Méretek 39.7 x 51 x 26.7 cm
© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet