Termék Kategóriák
1 termék - 11.669 Ft
Akció!

Óvodavezetés és óvodai módszertan – komplett csomag

Bruttó

25.719 Ft 12.859 Ft

ÓvodaVezetési Ismeretek + Óvónők kincsestára
2 alapmű 1 áráért!

Leírás

Egyedülálló ajánlatunk óvodák számára!

 

A több, mint 20 éve népszerű ÓvodaVezetési Ismeretek, és az óvodai élet hétköznapjait módszertani ötletekkel színesítő Óvónők Kincsestára ezúttal egy csomagban is elérhető – féláron!

 

ÓvodaVezetési Ismeretek – Dokumentummintákkal, hasznos írásokkal spórolunk időt önnek, hogy a lényeges dolgokra is több idő jusson!

Kiadványunk alapművével azonnal 300 oldalnyi olyan értékes információhoz juthat, amely megkönnyíti óvodavezetői feladatait. Ehhez még egy olyan CD-t is kap, amelyen megtalálhatja az eddig megjelent többezer oldalnyi cikket. Ezek között számos szerkeszthető dokumentumminta is van. Előfizetőként pedig évente 6 alkalommal küldünk kiegészítő köteteket, hogy mindig aktuális és hasznos írásokat olvashasson az óvodavezetést érintő változásokról.

 

Óvónők kincsestára – Ötletek, foglalkozástervek, módszertani cikkek szakértőktől az óvodai élet sokszínű hétköznapjaihoz.

Kiadványunk az óvodai nevelés minden területén segítségére lesz, mint például: környezeti nevelés, egészségvédelem, ünnepek és jeles napok, barkácsolás és kézimunka, művészeti nevelés, drámapedagógia, érzelmi nevelés, értelmi fejlesztés, és még sorolhatnánk. Kiemelhető lapjai lehetővé teszik, hogy egy intézményen belül egyszerre többen is használják. Már az alapmű is 400 oldalnyi módszertani segédanyagot tartalmaz, ami az év során folyamatosan bővül az aktuális eseményekhez és jogszabályokhoz igazodva. Így újabb és újabb inspiráló ötletekkel gazdagodik.

 

ÓvodaVezetés - előfizetéses kiadvány óvodavezetőknek

 

 

Fontos információk a kiadványokról

ÓvodaVezetési Ismeretek

Formátum: cserelapos kézikönyv CD-melléklettel
Méret: A/5
Terjedelem: 300 oldal

 

Az Óvodavezetési ismeretek cserelapos szerkezetű kézikönyv, amelyet a kiadó rendszeresen –térítés ellenében – kiegészít és aktualizál. A felépítés lehetővé teszi, hogy a keresett információt a felhasználó gyorsan és egyszerűen megtalálja.

Az előfizetés tartalma:

  • Egykötetes alapmű (300 oldal, A/5-ös formátum) internetről letölthető tartalomjegyzékkel.
  • Az évi 6 alkalommal megjelenő 90-100 oldal terjedelmű kiegészítő kötetek oldalára 70 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

Óvónők kincsestára

Formátum: cserelapos kézikönyv
Méret: A/5
Terjedelem: 400 oldal

A megrendelés a kézikönyvre és a kiegészítő kötetekre egyaránt vonatkozik. A kiegészítő köteteket megrendelőink – térítés ellenében – automatikusan megkapják.

Az előfizetés tartalma:

  • Egykötetes alapmű (400 oldal, A/5-ös formátum) internetről letölthető tartalomjegyzékkel.
  • Az évente 6 alkalommal megjelenő, 96-100 oldalas kiegészítő kötetek oldalára 70 Ft (+ 5% áfa, + csomagolási és postaköltség).

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

Amennyiben tablet-en vagy mobiltelefonján tekinti meg a mintaoldalakat,
a belelapozó oldalainak betöltésére kicsit várnia kell!

A tartalomjegyzékek letöltéséhez kattintson az alábbi mezőkre!

ÓvodaVezetési Ismeretek Tartalomjegyzék - 2021. augusztus
398.1 KiB
111 Downloads
Details

Tartalomjegyzék - Óvónők Kincsestára 2021. február
Tartalomjegyzék - Óvónők Kincsestára 2021. február
Tartalomjegyzek_Ovonok_kincsestara_2021_02.pdf
403.8 KiB
192 Downloads
Details

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet