Termék Kategóriák
1 termék - 4.445 Ft

Mit hol találunk meg? – Az információ szerepe a vezetői munkában a bölcsődében

Bruttó

4.445 Ft

Gyakorlatias segítség az információk beszerzéséhez

Leírás

Az intézmény működésének biztosításában kiemelt jelentősége van az információmenedzsmentnek, azaz az információk szervezeti erőforrásként történő felhasználásában.

A vezető, mint az intézmény működéséért felelős szakember, a belső és külső információáramlás fókuszában van. Vélhetően ez lehet az alapja a mindannyiunk által jól ismert gondolatnak, amely szerint az információ hatalom.

A vezetőnek nem elég azonban az információt megszereznie, hanem tudnia kell azt értelmezni, értékelni, és nem utolsósorban hasznosan, eredményesen kell felhasználnia az intézmény jogszerű, hatékony működése érdekében.

 

A segédanyag elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve című kötetben jelent meg

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 13 oldal

Szerző: Péntek Ágnes

 

Tartalom:

  1. Alapfogalmak
  2. Mit hol találunk meg?
  3. Összegzés
  4. Felhasznált és ajánlott irodalom

 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet