Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
Ki mit taníthat

Ki mit taníthat?

Bruttó

6.350 Ft

Termékleírás

A köznevelési intézményekben pedagógus-munkakörben foglalkoztatottak képzettségi előírásait foglalja össze írásunk. Fontos, hogy a köznevelési intézmény vezetője tisztában legyen az alkalmazottakra vonatkozó előírt iskolai
végzettséggel, szakképesítéssel, szakképzettséggel. Ennek érdekében sorra  vesszük a köznevelési törvény végzettségre, szakképzettségre vonatkozó átmeneti rendelkezéseit is. Gyakorlati példáinkban bemutatjuk többek között a mérnöktanár, a pedagógiatanár, a fejlesztőpedagógus, a könyvtáros alkalmazásának feltételeit.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 23 oldal

A szakmai segédanyag elsőként a Munkaügy a közoktatásban kézikönyvben jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet