Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
ebook18

Kérjünk magunk ellen hatósági ellenőrzést

Bruttó

4.445 Ft

Termékleírás

Egy érdekes, 2013. február 1-jétől hatályos jogszabály-módosításra szeretnénk felhívni figyelmüket.

 

A közigazgatási hatósági eljárási törvény egyik legutóbbi módosításának eredménye valóban segíti az intézményeket és a vállalkozásokat: Ha a hatóság az ügyfél kérelmére lefolytatott ellenőrzés során jogsértést nem tapasztal, ennek tényéről – az ügyfélnek az ellenőrzés iránti kérelem benyújtásakor előterjesztett kérelmére – hatósági bizonyítványt állít ki, amely fő szabályként egy évig hatályos.   A
mennyiben mégis tapasztal valamilyen szabálytalanságot, felhívják a figyelmet a jogszabálysértésre, határidőt szabnak – de még nem büntetnek.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 11 oldal

A Munkaügy a közoktatásban című kiadványunkban megjelent írásunkban a fentiek mellett összefoglaljuk a hatósági ellenőrzés szabályait is.

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet