Termék Kategóriák
1 termék - 2.540 Ft

Játszótéri eszközök a bölcsődében

Bruttó

2.540 Ft

Leírás

A játszótéri eszközök használata különböző veszélyeket, kockázatokat is magában rejt. A cél az, hogy játék közben a gyermekek ne szenvedhessenek maradandó károsodást, a játszótereken ne történhessenek halálos kimenetelű balesetek.

 

Megfelelő, a szabványok előírásait figyelembe vevő tervezéssel, anyagválasztással, telepítéssel és rendszeres karbantartással egyes veszélyek kizárhatóak, mások csökkenthetőek, minimalizálhatóak, elfogadható szinten tarthatóak.

 

Írásunkban összefoglaljuk, hogy mit kell tudni a játszótéri eszközökről egy bölcsődevezetőnek: mik az idevonatkozó jogi szabályozók, milyen papírokkal kell rendelkeznie egy-egy eszköznek, milyen karbantartási tudnivalók vannak velük kapcsolatban.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 20 oldal


Papp Éva írása elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve című kézikönyvben jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet