Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
Itt-a-minta-a-helyi-értékelési-szabályzathoz-raabe2

Itt a minta a helyi értékelési szabályzathoz!

Bruttó

6.350 Ft

Kategória: Címkék:

Termékleírás

2016. július 29-én megjelent a 326/2013. (VIII. 30.) Korm. rendelet  módosítása,  amely lényeges új rendelkezéseket határoz meg a nevelési-oktatási intézményekben pedagógus szakképzettséggel a nevelő- és oktatómunkát közvetlenül segítő munkakörben alkalmazottak, így például az iskola- és óvodatitkárok, pedagógiai asszisztensek, dajkák, rendszergazdák minősítővizsgájának megszervezésére és lebonyolítására vonatkozóan. Írásunkban részletesen ismertetjük az új szabályozást és a helyi értékelési szabályzat elkészítésével kapcsolatos feladatokat, valamint – bónuszként – egy, a rendeletben található vázlatnál jóval részletesebb szabályzatmintát is adunk hozzá.


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 17 oldal


Petróczi Gábor írása elsőként az Ellenőrzés a közoktatásban cserelapos kézikönyv 2016. szeptemberi kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet