Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
Akció!
Intézményvezetés – Munkaadói jogok gyakorlása

IntézményVezetés sorozat – előrendelési kedvezménnyel

Bruttó

45.000 Ft 37.440 Ft

Komplex segítség az intézményvezetésben
ELŐRENDELHETŐ! – Az első könyv várható megjelenése 2019 február

Termékleírás

Ismeri az érzést: halomban állnak a megválaszolandó, aláírandó papírok, a számítógépen számtalan nyitott fájl, amelyet ki kell tölteni, át kell küldeni …?

 

Tudjuk, hogy ezeken kívül még bőven marad feladata az intézményvezetőnek, de sok terhet levehetnek a válláról a szerkeszthető iratminták, az esettanulmányok elemzése vagy akár az ütemezési segédletek.

 

Szeretné problémáit egyszerűbben megoldani?
Most megteheti!

A Raabe Klett Kiadó igazodik a változó igényekhez, és új formájú termékkel
szeretne az iskolavezetőknek segítséget nyújtani.

 

Új kiadványunk, a IntézményVezetés egy olyan könyvsorozat, amely egyedülálló a piacon:
 az intézményvezetők legégetőbb kérdéseire nyújt szakértői választ és könnyen használható segítséget nyomtatott formában, digitális elemekkel kiegészítve.

 

 

 

 

 

Sok aktuális kérdésre választ kapnak azok az intézményvezetők, akik olvassák az IntézményVezetés sorozat köteteit, és letöltik a szerkeszthető mintákat.

 

Az intézményvezetőknek szóló írásokban rengeteg, a valós életből hozott esettanulmány elemzése is színesíti az elméleti anyagot.

 


Hogyan?

Minden kötetben egy kérdéskört bontunk ki. Eddigi kiadványainkhoz képest bővebben, részletesebben járjuk körbe a témát – megőrizve azt a hagyományunkat, hogy az adott szakterület legkiválóbb és legavatottabb szerzőit keressük meg.

 

Könyvsorozatunkkal megkönnyítjük a pedagógusok napi munkáját, végigkísérjük a tanév során felmerülő kérdéseinek megoldásában esettanulmányok elemzésével, letölthető és szerkeszthető iratmintákkal, mintadokumentumokkal.

 

A sorozat február elején megjelenő első kötete: 

Dr. Gera Tibor – A munkáltatói jogok gyakorlása a köznevelési intézményekben

 

Az intézményvezetői feladatkör része a munkáltatói jogok gyakorlása. Minden intézmény vezetőjének kiemelt feladata, hogy biztosítsa az intézmény működésének személyi feltételeit, gyakorolja a munkáltatói jogokat, illetve részt vegyen azok gyakorlásában.

 

A köznevelési intézmények működésének sajátosságai miatt e terület egyes kérdéseivel a vezető csak köznevelési intézményben találkozik, itt viszont ezek a kérdések a mindennapi munka egy jelentős és fontos részét jelentik. Ez a kötet három ilyen témakört emel ki.

 

Foglalkozunk a pedagógus és nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben történő alkalmazás kérdéseivel, amelynek sajátosságát egyrészt a pedagógus előmeneteli rendszerrel való összefüggései, másrészt az óraadók alkalmazásának kérdései jelentik. Másik fontos kérdéskör a pedagógus munkaidejével függ össze, amelynek szabályozása eltér minden más, Magyarországon alkalmazott szabályozási megoldástól, ugyanakkor a sajátos szabályok érvényesítése során a vezetőnek a munkaidőre, munkaidő-beosztásra, munkaidő-nyilvántartásra vonatkozó általános szabályozás érvényesítéséről is gondoskodnia kell. A harmadik sajátos terület a pedagógus-minősítés, önértékelés, tanfelügyelet egyes kérdéseit foglalja magába. Ez a kötet a terület munkaügyi vonatkozású kérdéseivel és összefüggéseivel foglalkozik.

 


Milyen témakörökkel foglalkozunk még?

  • Vezetői pályázatok megírása könnyedén
  • Diákok és szülők jogai és kötelességei (jegyzőkönyvekkel és határozatmintákkal)
  • Munkaügyi kérdések, fókuszban a nyugdíjazás, a minősítés és a besorolás
  • Beszédek iskolavezetőknek
  • A tanévkörhöz kapcsolódó feladatok rendszerezése (ütemezéssel és szabályzatokkal)
  • Kezdő dolgozók portfóliója (belső elvárásrendszer, pedagógiai program, házirend, munkaköri leírások, SZMSZ)
  • Csináljunk jó iskolát! Szervezetfejlesztés iskolavezetőknek

Kikkel?

Kiadványainkat olyan neves szakértők jegyzik, mint Petróczi Gábor igazgató, köznevelési szakértő; Kozák András köznevelési szakértő, mb. egyetemi oktató; Béresné dr. Dunai Gyöngyi EMMI osztályvezető; Dr. Gera Tibor jogász, intézményvezető.


Mennyibe kerül?

 

Könyvsorozatunk árában is egyedi: minden kötetünk ára 6.000 Ft + Áfa

 

Ha most egyben rendeli meg a teljes sorozatot, előrendelési kedvezményt adunk!

 

A feltüntetett ár tartalmazza a hat kötet árát, valamint az összes kötet csomagolási és postaköltséget.

Mire vár még?
Rendelje meg kiadványunkat bevezető áron!

 

Ha mégsem egyben, hanem kiadványonként szeretne fizetni, kattintson az ajánlatunkért ide >>

 

 

 

További információk

Súly 0.001 kg
© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet