Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Fontos a tematikus terv!

Bruttó

6.350 Ft

Ötletek óvodapedagógusoknak a portfólió elkészítéséhez

Leírás

A tematikus terv készítése mindenképp hasznos és megkönnyíti az óvodapedagógus munkáját. Átgondolja, megtervezi azt az anyagot, amit a pedagógiai tevékenysége során meg akar valósítani az adott csoportban. Megtörténik a témakörök lebontása, a témák, dalok, versek, mesék összerendezése, logikus átgondolása, koncentrálása. Kiscsoportnak szóló első féléves mintánk hasznos segédanyag lehet a saját, a portfólióba is feltöltendő tematikus terv készítéséhez.


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 19 oldal

Az írás elsőként az Óvoda Vezetési Ismeretek kézikönyvben jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet