Termék Kategóriák
1 termék - 2.540 Ft
Akció!

Fejlesztő eszközök, játékok készítése a tanulási képességek fejlesztéséhez

Bruttó

2.540 Ft 2.032 Ft

Segítség az óvodások és alsó tagozatos kisdiákok fejlesztéséhez otthoni vagy intézményi keretek között

Leírás

A pedagógiai eljárások egyik lényeges pontja az eszközhasználat. A fejlesztendő gyerekek és nehézségeik sokfélesége, eltérő szintjei arra ösztönöznek a tervezőmunkában, hogy minél érdekesebb, változatosabb, hatékonyabb fejlesztő eszközöket, játékokat alkalmazzunk a ránk bízott tanulók érdeklődésének felkeltéséhez, fenntartásához, képességeik fejlesztésében minél jobb eredmények eléréséhez. A gyerekeket is bevontam az eszközök készítésének folyamatába, mert így a fejlesztőhatás hatványozódott: sok részképességet már a játékkészítés során sikerült fejleszteni, alakítani. Az eszközök használata tette aztán még hatékonyabbá a munkát. Ezek a sikerek arra ösztönöztek, hogy ötleteimet kollégáimmal is megosszam.

 

Megyerné Fodor Zsuzsanna

szerző, gyógypedagógus–logopédus, az inkluzív nevelés okleveles tanára,

mesterpedagógus, fejlesztőpedagógiai és köznevelési szakértő

 

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 37 oldal + 51 sablon


Megyerné Fodor Zsuzsanna írása elsőként az Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés című kötet 2020. februári számában jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet