Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Évnyitótól évzáróig – Beszédírás és mintaszövegek iskolaigazgatóknak

Bruttó

7.875 Ft

Most aktuális!

Kiadványunk az iskolaigazgatóknak kínál mintabeszédeket és retorikával kapcsolatos fontos tudnivalókat a nevelési év egészében.

Leírás

„Már az ókori görögök is…” – kezdhetnénk, de nem tesszük, mert kiadványunknak épp az a célja, hogy Ön se így nyissa meg ezentúl az iskolai ünnepségeket. A kommunikációs szokások nagyon sokat változtak az elmúlt évtizedben – és bár egy iskolai ünnepség gyakorlatilag változatlan forgatókönyv alapján zajlik, ha szeretnénk üzenetünket eljuttatni az „új” hallgatóságunkhoz, nekünk is tudatosabban, modern szemlélettel kell megtervezni szónoklatunkat.

Kiadványunk ebben lesz a segítségére: rövid elméleti bevezetés után a tanév főbb eseményeit – évnyitó, ballagás, nemzeti ünnepek, évzáró – feldolgozó mintaszövegeket adunk, melyek paneljeiből keresztül könnyen összeállíthatja a saját gondolatmenetéhez illő beszédet, továbbá praktikus tanácsok és idézetgyűjtemény is segítik a felkészülést.

 

 

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 14.8 × 21 cm
Terjedelem:

100 oldal

Tömeg:

0,1 kg

Méretek:

14.8 × 21 cm

Kiadás éve:

2020

0

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet