Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Egészségfejlesztési program az óvodákban

Bruttó

6.350 Ft

Leírás

Tudományos felmérések sora magyarázza évtizedek óta, hogy baj van a felnövekvő generációk egészségével. Ennek egyik oka az, hogy a gyerekek körében is terjednek az egészséget is megkárosító szokások, a másik, hogy az életmódváltozásokkal együtt járó jelenségek, a mozgásszegénység, a nem megfelelő minőségű és mennyiségű étkezés erősítik ezt a tendenciát.

 

Az új ágazati szabályozás – mind törvényi, mind rendeleti szinten – kiemelt figyelmet kíván fordítani a felnövekvő generáció egészségének megőrzésére.

 

Ennek érdekében a törvényben és rendeletben is megfogalmazták a célokat, amelyek új feladatokat jelentenek az intézményvezetők számára.

 

Az SZMSZ-ben meg kell határozni a gyermekbalesetek megelőzése érdekében hozott intézkedéseket, illetve a védő-óvó előírásokat.

 

A pedagógiai programnak tartalmaznia kell az intézmény teljes körű egészségfejlesztésével kapcsolatos feladatait, illetve a házirendnek is az egészségfejlesztést kell szolgálnia.

 

Cikkünk segítséget nyújt az óvodai egészségfejlesztési program megalkotásában.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Terjedelem: 30 oldal


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet