Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Beszédek könyve polgármestereknek – Ajándék kampánybeszéddel

Bruttó

14.490 Ft

Szónoklatminták és kommunikációs tanácsok minden alkalomra.

A feltüntetett ár az alapműre vonatkozik*

Leírás

Általában az az ember jut a legmesszebb, aki hajlandó merni és csinálni. Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól. /Dale Carnegie/

 

A meggyőző fellépés tanulható – kiadványunkkal sikeresebb szónokká válhat!

Egy polgármester életében majdnem annyira fontos, hogy hogyan kommunikál, mint az, hogy mit tesz. Számtalan esetben tapasztalhattuk, hogy nem elég egy-egy kiváló ötletet végrehajtani, valami újat létrehozni, ha mindezt nem tudjuk megfelelően tálalni.

 

Aki polgármester, folyamatosan rivaldafényben áll, épp ezért nem mindegy, hogy megszólalásait hogyan fogadja a környezete. Gondolkodott már rajta, korukat és érdeklődésüket tekintve mennyire különböző emberek előtt kell beszédet tartania? A díjátadástól az ünnepi beszédekig, a lakossági fórum megnyitásától a szomorú kegyeleti alkalomig mindig az odaillő stílust kell megtalálnia.

Legyen Ön is sikeres és elismert polgármester, aki magabiztos
fellépésével és találó beszédeivel minden helyzetben elvarázsolja
hallgatóságát!

 

Beszédmintáinkkal könnyen és gyorsan készülhet fel a nyilvános megmérettetésekre. Bármilyen összetételű közönség rokonszenvét könnyen elnyeri a megfelelő stílusú beszédekkel.

 

És hogy mit nyer még a Beszédek könyve polgármestereknek című kiadvánnyal?

  • Időben érkező remek beszédeket: A jó beszédhez idő kell! Folyamatosan bővülő beszédgyűjteményünkre támaszkodva nem kell kapkodnia a felkészüléssel.
  • Professzionális fellépést minden helyzetben: Kommunikációs szakembereink tanácsait követve tudatosan törekedhet a magabiztos, de modorosságtól mentes előadásmódra akkor is, ha spontán felkérésnek kell eleget tennie, és rögtönöznie kell.
  • Értékes és kreatív ötleteket: Találó és nem elcsépelt idézetekkel, verbális ötletességről árulkodó szófordulatokkal színesebbé teheti megszólalásait.
  • Tanácsokat a szóbeli és írásbeli kommunikációhoz: Mintáinkat felhasználva nem jelenthet gondot a hivatalos protokoll-levelek megírása vagy az igényes meghívók és plakátok elkészítése sem.

+ AJÁNDÉK E-BOOK – Kampánybeszéd nyugdíjasoknak, családoknak

Az ősszel sorra kerülő önkormányzati választásokra nem lehet idejében elkezdeni a felkészülést. Kampánybeszédünkkel ezúttal a családokat és a nyugdíjasokat szólíthatja meg.

 

  • Indítsa a beszédét rövid bemutatkozással, mondja el, hogy mióta vezeti a várost, és mit jelent Önnek!
  • Ismertesse az elmúlt öt év családokat és nyugdíjasokat érintő fejlesztéseit! Foglalja össze, mit ad a város ezeknek a társadalmi csoportoknak!
  • Tegyen említést a kudarcokról, de emelje ki, hogy ezek is csak részei a teljes sikernek, és hogy mindent megtettek a problémák megoldásáért!
  • Röviden utaljon a következő öt év terveire! Mondja el a hallgatóságnak, mire számíthatnak, ha Ön nyeri a választást!
  • Beszéde végén kérje meg a jelenlevőket, hogy szavazzanak Önre! Éreztesse, hogy ez nem csak Önnek és a csapatának fontos, hanem ez a garancia a további fejlődésre!

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 7 oldal

 

Fontos információk a kiadványról:

Formátum: Kézikönyv + CD együtt (A CD szerkeszthető formátumban tartalmazza a mintabeszédeket, dokumentummintákat és az összekötő szövegeket.)
Méret: A/5
Terjedelem: 220 oldal

 

*A megrendelés a kézikönyvre és a kiegészítő csomagokra egyaránt vonatkozik. A kiegészítéseket megrendelőink – térítés ellenében – automatikusan megkapják.

 

Az évente 5 alkalommal megjelenő kiegészítések egy CD-ből és egy 40 oldalas tematikus kiadványból állnak. A CD a következő negyedév aktuális eseményeihez kapcsolódó 8-10 beszédmintát, valamint összekötő szövegeket, dokumentummintákat, idézetgyűjteményt tartalmaz, ára 5460 Ft + 5% áfa, a tematikus kiegészítés oldalára 90 Ft + 5% áfa, + csomagolási és postaköltség.

 

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik. Az 1 éves hűségidőn belül az előfizetést lemondani nem lehet. Az évenként egyszeri árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Amennyiben tablet-en vagy mobiltelefonján tekinti meg a mintaoldalakat,
a belelapozó oldalainak betöltésére kicsit várnia kell!

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Beszédek Könyve Polgármestereknek
Beszédek Könyve Polgármestereknek
Beszedek-konyve-polgarmestereknek.pdf
61.8 KiB
1296 Downloads
Részletek

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet