Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Babát vár a munkatársunk

Bruttó

6.350 Ft

Várandós kolléga az óvodában – Az intézményvezető feladatai

Leírás

Óvodavezetőként abban az esetben, ha fiatalok is dolgoznak az intézményünkben, gyakorta szembe találhatjuk magunkat azzal a helyzettel, hogy valamelyik dolgozónk várandós, majd anyuka lesz. Azonkívül, hogy természetesen gratulálunk a születendő gyermekhez, ilyen esetben, mint munkáltatónak, sok mindent át kell gondolnunk. Ajánlott az idevonatkozó jogszabályokat elővenni, tudásunkat felfrissíteni, aktualizálni annak érdekében, hogy lássuk, milyen konkrét feladatok várnak majd ránk óvodavezetőként. Ezen felül azt is ismernünk kell, hogy emberileg miben tudjuk segíteni, tájékoztatni, tanácsokkal ellátni az esetlegesen még tapasztalatlan, akár első babát váró kolléganőt.

 

A módszertani segédanyag elsőként az Óvodavezetési ismeretek című kiadványban jelent meg.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 27 oldal

Szerző: Dr. Tárnokiné Joó Ildikó

 

Tartalom:

  1. Mielőtt megszületik a baba
  2. Normál lefolyású terhesség, terhesgondozás
  3. Miután megszületett a baba
  4. A gyermek papírjainak beszerzése
  5. Családtámogatási ellátások
  6. Visszatérés a munkába

 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet