Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
Az új típusú szaktanácsadói látogatásra való felkészülés az óvodában I. rész

Az új típusú szaktanácsadói látogatásra

Bruttó

6.350 Ft

való felkészülés az óvodában I. rész

Termékleírás

A szaktanácsadó látogatása során a pedagóguskompetenciákon átvonuló külső szakmai támogatás mellé közvetlenül társul a minősítésre való felkészülés segítése is. A szaktanácsadói látogatás igénylését a jogszabály nem írja elő, de javasolt legalább kétévente megszervezni annak érdekében, hogy a folyamatos szakmai fejlődés irányvonala az pedagógus-életpályán az előrehaladást segítse.

Az első rész a szaktanácsadás szerepe mellett ismerteti a tevékenység célját, területet, továbbá a szaktanácsadói munka végzésének feltételeit. Bemutatja a tantárgygondozó szaktanácsadás folyamatát, valamint az intézményvezető és a pedagógus feladatait a szaktanácsadás során.


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 24 oldal

Az írás elsőként az Óvoda Vezetési Ismeretek kézikönyvben jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet