Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Az óvodai elhelyezés megszűnése

Bruttó

4.445 Ft

Kategória: Címkék:

Leírás

A hatályos köznevelési szabályozás alapján az óvodai nevelés a gyermek hároméves korától nem a szülői elhatározáson múlik. Tekintettel arra, hogy a gyermek a törvényben előírt életkorától fogva köteles óvodába járni, az elhelyezés megszüntetése már nem a szülő akaratától függ.

 

A köznevelésről szóló törvény tartalmazza zárt felsorolásban azokat az okokat, amelyek alapján az óvodai elhelyezés megszűnik. Csak az itt felsorolt okok valamelyikének fennállása esetén szüntethető meg a gyermek óvodai elhelyezése.

 

Olvassa el cikkünket, és megtudja, melyek ezek az okok!

 

Célcsoport: óvodapedagógusok

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 6 oldal

 

A módszertani segédanyag elsőként az Óvodai Jogfutárban jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

 

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet