Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Az iskolai kirándulásokkal kapcsolatos jogszabályváltozások – A veronai buszbaleset után

Bruttó

4.445 Ft

Leírás

A 2017. januári veronai buszbaleset kapcsán átfogó felülvizsgálatot rendelt el a kormány a köznevelési, közlekedésbiztonsági, műszaki és foglalkozás-egészségügyi jogszabályok körében. A felülvizsgálatot – többek között – az ágazati törvény módosítása és új EMMI-rendelet megalkotása követte.

 

A módosításokat az oktatás szabályozására vonatkozó és egyes kapcsolódó törvények módosításáról rendelkező 2017. évi LXX. törvény tartalmazza. (A módosítások a kihirdetést követő 8. napon, 2017. június 17. napján léptek hatályba, azonban van, amely  2018-ban.)

 

Véleményünk szerint fenntartóknak, munkáltatóknak, a nevelési-oktatási intézményekben foglalkoztatott munkavállalóknak, szülőknek és a tanulóknak is meg kell ismerniük azokat a szabályokat, amelyek betartása és betartatása talán segít abban, hogy hasonló tragédia a jövőben ne történhessen meg.

 

E-bookunkkal ehhez szeretnénk segítséget nyújtani.

 

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 12 oldal


Dr. Selmeciné dr. Csordás Mária írása elsőként a Joggyakorlat a közoktatásban kézikönyv, 2018 augusztusi kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet