Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Az intézményvezető tanfelügyeleti ellenőrzése

Bruttó

8.890 Ft

Leírás

A 2015 decemberében elindult tanfelügyeleti ellenőrzési rendszernek három eleme van: a pedagógusok, a vezetők és az intézmények tanfelügyeleti ellenőrzése. Ebben az e-könyvben kizárólag a második területtel: a vezetők tanfelügyeleti ellenőrzésével foglalkozunk. A szerzőpáros abszolút profi: Petróczi Gábor intézményvezetőként alanya, szakértőként pedig vezetője is tanfelügyeleti ellenőrzéseknek, Bózsvári József pedig úgyszintén szakértőként szokott részt venni az eljárásban. Írásukban részletesen bemutatják azokat a feladatokat, amelyeket a vezetői tanfel-ügyeletre készülve óhatatlanul meg kell oldani az iskolában, óvodában.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 62 oldal


Bózsvári József és Petróczi Gábor írása elsőként az Ellenőrzés a közoktatásban kézikönyv 2018. márciusi és májusi kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet