Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Az intézményvezető munkarendje

Bruttó

4.445 Ft

és a munkavégzés helyének kérdése

Leírás

Az utóbbi időben több megkeresés érkezett szerkesztőségünkbe, amelyben a fenntartók, vezetők az intézményvezetők tekintetében arról érdeklődtek, hogy milyennek is minősíthető az intézményvezető munkarendje, illetve kötelezhető e az intézményvezető arra, hogy a heti teljes munkaidőben (hétfőtől péntekig, naponta 8–16 óráig) a köznevelési intézményben tartózkodjon, munkát végezzen. Ez az e-könyv választ ad mindkét kérdésre.

 


 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 6 oldal

 

A módszertani segédanyag elsőként az Iskolai Jogfutárban és az Óvodai Jogfutárban jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

 

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet