Termék Kategóriák
1 termék - 8.495 Ft

A tanulói jogviszony különleges esetei

Bruttó

8.495 Ft

Készüljünk fel az egyéni munkarend szakmai ellenőrzésére!

 

Leírás

Készüljünk fel az egyéni munkarend szakmai ellenőrzésére!

 

A hazai köznevelési szabályozás sokat változott az elmúlt években, így a tanulói jogviszony kapcsán kialakult mindennapi gyakorlat is számos változáson ment keresztül. A megjelenő új szabályozások új kihívások elé állították az iskolákat, gyermekeket és szülőket egyaránt. Kötetünkben olvashat többek között az egyéni munkarendről, a külföldön szerzett bizonyítvány elismeréséről, a szünetelő jogviszonyról, amelyeknek a jogszabályok szerinti kezeléséhez is támpontot adunk.

 

Kiadványunk az esetek bemutatásán túl a megoldások keresésében, a többoldalú megközelítésben és a partneri együttműködés kialakításában is segítséget nyújt. Megismerhetjük a szabályok átvezetésének módját is, melyek alkalmazásával naprakészek lehetnek az iskolai dokumentumaink, a jogszabályi kiegészítésekkel együtt.

 

Sárközi Gabriella kézikönyvében érthetően, világosan fogalmazva találunk választ kérdéseinkre, mely hiánypótló kiadvány a gyakorlati pedagógiai munkában. A kötetben a jogszabályoknak megfelelő iratminták is találhatók, amelyek segítségével könnyen aktualizálható az iskolai dokumentáció.

 

Fizessen elő a sorozatra!

 

A sorozat további kötetei:

 

 

 

 

További információk

Szerző

Dr. Sárközi Gabriella

Terjedelem

116 oldal

Méret

A/5

Kiadás éve

2021

A Tanulói Jogviszony Különleges Esetei - Tartalomjegyzék
A Tanulói Jogviszony Különleges Esetei - Tartalomjegyzék
A-tanuloi-jogviszony-kulonleges-esetei-tartalomjegyzek.pdf
553.3 KiB
36 Downloads
Details

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet