Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
A munkahelymegtartó képzés támogatása

A munkahelymegtartó képzés támogatása

Bruttó

2.540 Ft

Tájékoztató anyag munkáltatóknak.

Termékleírás

A gyorsan változó piaci igényekhez igazodó termelés magas szakmai igényességet, kulturáltságot igényel. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a munkáltatók a munkavállalókat rendszeres képzésben részesítsék. A munkáltatók számára a munkavállalók át- és továbbképzése a megmaradás, a versenyképesség megőrzésének egyik feltétele. A jól szervezett tőkeerős cégek az emberi erőforrások fejlesztésére fordított költségeket beruházásnak tekintik, és annak eredményességét vagy a létrejött eredményben, vagy a képzés hiánya esetén elmaradt haszonban mérik.

A képzésre fordított kiadások a fejlett piacgazdaságokban a bérköltségek átlagosan 3%-át is meghaladják. A prosperáló vállalatoknál egy-egy új beruházás esetén ez a beruházási költségek 10%-át is elérheti. A munkavállalók is érdekeltek képzettségük növelésében, mert ez számukra egyrészt a magasabb jövedelem elérését, másrészt a munkahely megtartását vagy új munkahely megszerzését teszi lehetővé.

 


Szerző: Dr. Kiss Ferenc
Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Terjedelem: 8 oldal


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet