Termék Kategóriák
1 termék - 2.540 Ft

A bölcsődei szakember team egyik láncszeme: a pszichológus

Bruttó

2.540 Ft

Leírás

Már a kicsiknek is szükségük van pszichológusra? – lepődnek meg sokan, amikor megemlítem nekik, hogy mivel foglalkozom. Mi, akik bölcsődékben dolgozunk, tudjuk, hogy a pszichés jellegű problémák bizony szerteágazóan vannak jelen ebben a korosztályban is. Igaz, a legtöbbjük a szülői háttérből, a családi rendszerből fakad, így pszichológusként a felnőttek, illetve a szülő–csecsemő/kisgyermek konzulensi feladatokban a szülők – a gyermekkel együtt – a klienseim. A kisgyermeknevelők szakmai személyiségének a támogatása pedig nélkülözhetetlen a kiégés, a pályaelhagyás megelőzésében.

 

A segédanyag elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve című kötetben jelent meg

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 16 oldal

Szerző: Orbán Dóra

 

Tartalom:

  1. A gyermekek, a szülők és a kisgyermeknevelők bölcsődei támogatásának alapjai
  2. A pszichológus feladatai a bölcsődében
  3. Szakember team a bölcsődében
  4. Források

 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet