Termék Kategóriák
0 termék - Ft
Akció!

A 2019/2020-as tanév szakmaszerkezeti döntése

Bruttó

5.645 Ft 5.081 Ft

Leírás

A Kormány rendeletben határozza meg minden tanévre vonatkozóan a szakmaszerkezeti döntést, azaz azon szakképesítésekre és szakgimnáziumi ágazatokra vonatkozó döntését, amelyekkel kapcsolatban a szakképző iskola fenntartója költségvetési hozzájárulásra jogosult.

 

Újdonság az aktuális, következő tanévre szóló szakmaszerkezeti döntésben, hogy bár a szakképzésről szóló törvény három kategória megalkotására hatalmazza fel a Kormányt (korlátozás nélkül támogatott, korlátozottan támogatott és nem támogatott szakképesítések és ágazatok), a 21/2019. (II. 25.) Korm. rendelet – először a szakmaszerkezeti döntések történetében – a korlátozás nélkül támogatott kategóriára egyetlen szakképesítést vagy ágazatot sem jelölt meg.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 11 oldal


Dr. Klész Tibor írása elsőként a Joggyakorlat a közoktatásban című kötet 2019. októberi számában jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet