Termék Kategóriák
0 termék - Ft

SZTÁRZÖLDSÉG INTERJÚ PÁLYÁZAT

A „Sztárzöldség” interjú pályázat a 2017. évi Világ Legnagyobb Tanórájának keretében kerül meghirdetésre, amely minden általános iskolai felső tagozatos gyermek pályamunkáit várja értékes nyereményekért cserébe. A pályázat szervezője a PontVelem Nonprofit Kft.

 

A PÁLYÁZAT CÉLJA

A diákoktól egy kreatív fogalmazást várunk, amelyben interjúszerűen „párbeszédet” folytatnak egy általuk választott zöldséggel és felfedik annak összes titkát. Szeretnénk, ha az interjúból kiderülne a sztárzöldség számos jótékony hatása, származása, életútja, fellelhetősége vagy akár éppen olyan tulajdonsága, amitől óvakodnunk kell. Az értékelés során fő szempont a kreativitás, de a helyesírás is fontos kritérium.

A PÁLYÁZAT LEADÁSA

A fogalmazás maximum két A4-es oldal terjedelmű lehet. A pályázat leadása elektronikus úton történik. A pályamunkákat az alábbi oldalon adhatják le az alapadatok kitöltését követően. A szövegszerkesztőben (Word), .doc, .docx, .pdf készített dokumentumok maximális mérete 5 MB lehet.

A pályázat beküldésére 2017. szeptember 18. és október 2. között lesz lehetőség.

NYEREMÉNYEK

Hamarosan kihirdetésre kerülnek.

A PÁLYÁZAT ÜTEMEZÉSE

Pályázat kezdete: 2017. szeptember 18.
Pályázat vége: 2017. október 02.
Eredményhirdetés: 2017. október 16.

A pályázattal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kérhet felvilágosítást: temahet@pontvelem.hu

További információk a szabályzatban és a kiegészítő dokumentumokban.

Forrás és letölthető dokumentációk: https://www.avilaglegnagyobbtanoraja.hu/sztarzoldseg-interjupalyazat

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet