Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Színes belső terek

Az iskola belső kialakítása és a színek hatással vannak hangulatunkra, de a diákok teljesítményére és jó közérzetére is. A következő gyűjteményben néhány ötletet mutatunk, hogy hogyan tehető érdekesebbé, élményszerűbbé a négy fal között töltött idő.

Sok esetben nincs szükség másra, csak egy kis festékre, és kreativitásra. A színekkel való játékot bízhatjuk szakemberre, de mi magunk is kereshetünk – és találhatunk – számunkra megfelelő variációt. A feliratok elkészítéséhez pedig használható felragasztható fólia, ami a legtöbb esetben csekély összegért beszerezhető. Lássuk hát a képeket!

A színes ablakok, és az ablakokkal passzoló, padlón visszaköszönő színes négyzetek teszik különlegessé a következő iskola közlekedőjét:

folyosó színes belső tér színes belső tér2

 

A feliratok és színek is jól mutatnak, fontos üzenetet közvetítve a gyerekeknek minden nap.

 

Design1 Design2

Nagy, színes asztal a kisiskolásoknak a délutáni foglalkozásokhoz, vagy csak beszélgetéshez.

ordrupschool1

Az öltözőben vagy a terem falán is elhelyezhetjük egy rakáson az akasztókat, de akár gondolkodhatunk elrendezésen is, így az akasztók kirajzolhatnak valamilyen figurát is.

ordrupschool2

Végül pedig egy lépcső – mellette fából készült dobogó a szünetek nagy beszélgetéseihez.

stringio

Forrás:

http://www.interiordesign.net/slideshows/detail/8002-big-ideas-schoolwork/

http://www.archdaily.com/205579/park-brow-community-primary-school-2020-liverpool/5017653428ba0d225a000474-park-brow-community-primary-school-2020-liverpool-photo

 

School Design Impacts Learning

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet