Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Raabe januári hírlevél

Aktuális intézményvezetői kérdések az óvodákban és az iskolákban, különös tekintettel a nem állami intézményekre

Szakmai konferencia intézményvezetőknek. Az aktuális jogszabályváltozásokról és a közfinanszírozási kérdésekről értekezhet szakértőinkkel: Dr. Gáspárné Dr. Szokol Mártával és Dr. Gera Tiborral.

 

Tovább >>

 

 

 

Pedagógus-továbbképzések elégedettségmérői

Több, mint 800 résztvevő, legalább 99%-os elégedettség – ez a 2019-es év mérlege a Raabe Akadémia képzéseivel kapcsolatban.

Idei képzéseinkre EZEN A LINKEN TUD JELENTKEZNI. A 2019-es év elégedettségmérő kérdőíveinek eredményét pedig itt tekintheti meg:

Tovább >>

 

 

 

Hamarosan kezdődik az 5-12. évfolyamos gyerekek fittségi felmérése – a NETFIT MÉRÉS

A Magyar Diáksport Szövetség 2013. május 24-én útnak indította az „A testnevelés új stratégiájának és a fizikai állapot új mérési rendszerének kialakítása és az önkéntes részvétel ösztönzése a komplex iskolai testmozgásprogramok szervezésében” –T.E.S.I. elnevezésű kiemelt projektjét.

Tovább >>

 

 

 

A nehezen nevelhető gyermek – Gyakorlatban jól alkalmazható megoldások

Amikor a ránk bízott gyermekek viselkedésében változást szeretnénk elérni, a változtatás kulcsa a mi kezünkben van.
Ha változást akarsz, változtass!

Tovább >>

 

 

 

Gerincvédelem az iskolában

A sok ülés és az okostelefon fölé görnyedés a digitális kor gyermekeit minden eddiginél jobban veszélyezteti. Ahogyan azonban az autóból sem tudjuk kiszedni az emberiséget (bár az is igen sok veszélyt tartogat az egészségre nézve), úgy a „kütyüktől” sem tudjuk elvonni őket. Mit tehetünk mégis?

Tovább >>

 

 

 

Hazaküldhető-e a gyermek ebéd után?

Amennyiben egy gyermek felvételt nyert egy intézménybe, úgy az óvoda teljes nyitvatartási ideje alatt jogosult részt venni az óvodai nevelésben. Az ezzel ellentétes óvodai gyakorlat jogsértő.

Tovább >>

 

 

 

Az óvoda hatósági ellenőrzése

A hatósági ellenőrzési feladatokat jelenleg a megyeszékhely szerinti járási hivatalok látják el, azonban várható, hogy 2020 márciusától a megyei kormányhivatalokhoz kerül majd ez a hatáskör.

Tovább >>

 

 

 

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet